Странице

среда, 20. новембар 2013.

Mama, tata ja sam SPONZORUŠA!



Biti sponzoruša u današnje vreme, u Srbiji je veoma teško. Svaka devojka ili dečko koji želi da nađe sponzora mora mnogo truda i rada da uloži u sebe u svakom smislu. Kao i u svakom poslu,bez ulaganja nema profita pa tako i u ovom.

Kada dodje trenutak u žvotu da se izabere zanimanje i izabere se traženje sponzora morate znati da najmanje 2 sata, svakog drugog dana morate biti u teretani, stalna poseta frizeru i šminkeru, izlasci na svako vaznije dešavanje u gradu. Najbolja garderoba, najbolja šminka i pravo u najekskluzivniji restoran, klub ili nešto treće. Bitno je da bude ekskluzivno mesto gde se okuplja (materijalna) elita grada. Biznismeni, pevači, vlasnici klubova, visoki funkcioneri...

Ti najbolja riba u klubu, piješ cele večeri jedno piće za koje si jedva sakupila novac ali si najbolja riba i sijaš. Igraš najbolje kao da ti je poslednje veče u diskoteci i uživaš u napaljenim pogledima muškaraca i zavidnim pogledima, upućenih od ženske populacije.
U jednom trenutku, prilazi ti konobar i donosi piće koje je poslao ugledni gospodin iz mračnog separea u kome se pije najskuplji šampanjac. Kao fina dama, prihvatićeš piće i podići čašu i nazdraviti mu. Nakon nekog vremena on ti prilazi i poziva da mu se pridružiš u njegovom separeu sa njegovim (bogatim) prijateljima.

Naravno, prihvatićes poziv kao što si i piće i on je već tvoj. Cele noći piješ sa njim.
On te vozi kući, a ne na after party u nekom luksuznom hotelu, već kući jer si fina i poštena dama. Uzimaš njegov broj telefona i javljaš se sutra da mu se zahvališ na prelepoj večeri.

Posle kraćeg dopisivanja ugovarate vidjenje za uveče u luksuznom restoranu. Posle morskih plodova i najboljeg vina, vi odlazite u hotel na kraju grada sa 5 zvezdica. On je već tvoj, sada i zvanično. Vrhunski je zadovoljen sa vaše strane. A ti, da li si I ti zadovoljenja? Da, ne, možda… Ma, to nije ni bitno. Bitan je on! On je taj koji će finansirati tebe a ne ti njega… (nastaviće se)

Autor: Nikola Bogojević

Нема коментара:

Постави коментар